L'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA) és un centre públic de recerca ubicat a Esporles (Mallorca). La seva missió principal és generar i transferir coneixement científic a la societat per a la comprensió dels processos ambientals que afecten el nostre planeta i els éssers que hi habiten.

Qui som?

IMEDEA és un centre mixt de recerca entre el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). Les nostres activitats abasten la investigació interdisciplinària, la formació científica i el suport a les polítiques ambientals.

Més informació

Què investiguem

Estem interessats en l'estudi del medi natural - els ecosistemes marins, costaners i insulars -, els processos que en determinen el funcionament, els organismes que l'habiten i la seva evolució, mantenint una perspectiva integrativa i un focus especial als ambients Mediterranis.

Més informació

Els nostres projectes

Abastem des de processos fonamentals que afecten la vida, a l'estudi del funcionament dels ecosistemes, integrant aspectes físics, químics i biològics, els quals abordem des d'un focus regional (mediterrani, costaner, insular) però amb una clara projecció internacional.

Més informació

 

Notícies


Veure totes les notícies