L'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA) és un centre públic de recerca ubicat a Esporles (Mallorca). La seva missió principal és generar i transferir coneixement científic a la societat per a la comprensió dels processos ambientals que afecten el nostre planeta i els éssers que hi habiten.

Qui som?

IMEDEA és un centre mixt de recerca entre el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). Les nostres activitats abasten la investigació interdisciplinària, la formació científica i el suport a les polítiques ambientals.

Més informació

Què investiguem

Estem interessats en l'estudi del medi natural - els ecosistemes marins, costaners i insulars -, els processos que en determinen el funcionament, els organismes que l'habiten i la seva evolució, mantenint una perspectiva integrativa i un focus especial als ambients Mediterranis.

Més informació

Els nostres projectes

Abastem des de processos fonamentals que afecten la vida, a l'estudi del funcionament dels ecosistemes, integrant aspectes físics, químics i biològics, els quals abordem des d'un focus regional (mediterrani, costaner, insular) però amb una clara projecció internacional.

Més informació

La nostra participació en xarxes


Dins aquestes xarxes, interactuem amb científics, biòlegs marins, experts en conservació i apassionats defensors del medi ambient. Aquestes connexions ens han permès compartir troballes, metodologies i estratègies que contribueixen a avançar el nostre camp destudi.

Notícies


Veure totes les notícies

Events


Veure tots els events