Cinc científics de l'IMEDEA, entre els cent millors investigadors espanyols en Ciències de la Terra

26/05/2022

 

 

 

Esporles, 27 de maig de 2022. Segons la primera edició de la classificació dels millors científics de Ciències de la Terra publicada per Research.com, cinc investigadors de l'IMEDEA (CSIC-UIB) se situen entre els cent millors científics en Ciències de la Terra a Espanya. En ordre d'aparició són: Joaquín Tintoré (20), Marta Marcos (49), Ananda Pascual (74), Damià Gomis (84) y Víctor Vilarrasa (91).

 

 

Research.com és un dels principals llocs web de recerca en Ciències de la Terra i ofereix dades sobre contribucions científiques des de 2014.

 

 

Aquest primer rànquing està basat en un examen exhaustiu de 166.880 científics a Google Scholar i Microsoft Academic Graph; per a la disciplina de Ciències de la Terra, es van examinar més de 6.741 perfils.

 

 

El rànquing conté valors d'índex h, publicacions i cites recopilats el 6 de desembre de 2021 i s'hi han analitzat els temes que més han abordat els investigadors durant la seva carrera científica, els seus articles més esmentats, i els treballs més importants, entre d'altres aspectes. 

 

 

Podeu trobar més informació clicant aquí.

 

 


Font: IMEDEA (CSIC-UIB)

 

 

Esporles, 27 de mayo de 2022. Según la primera edición de la clasificación de los mejores científicos de Ciencias de la Tierra publicada por Research.com, cinco investigadores del IMEDEA (CSIC-UIB) se sitúan entre los 100 mejores científicos en Ciencias de la Tierra en España. En orden de aparición son: Joaquín Tintoré (20), Marta Marcos (49), Ananda Pascual (74), Damiá Gomis (84) y Víctor Vilarrasa (91).

 

 

Research.com es uno de los principales sitios web de investigación en Ciencias de la Tierra que ofrece datos sobre contribuciones científicas desde 2014.

 

 

Este primer ranking está basado en un examen exhaustivo de 166.880 científicos en Google Scholar y Microsoft Academic Graph y para la disciplina de Ciencias de la Tierra se examinaron más de 6.741 perfiles.

 

 

El ranking contiene valores de índice h, publicaciones y citas recopilados el 6 de diciembre de 2021 y en él se han analizado los temas que más han abordado los investigadores durante su carrera científica, sus artículos más citados, y los trabajos más importantes, entre otros aspectos. 

 

 

Más información aquí.

 

 


Fuente: IMEDEA (CSIC-UIB)