Comunicació

Conferències SCYT a Esporles! Aquest dimecres, la Dra. Marta Marcos.

  • Les xerrades formen part de la programació de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia de les Illes Balears.
  • El paper dels bacteris i el canvi climàtic seran les temàtiques principals del programa.

 

Des del passat 2 de novembre i fins al proper dia 14 les Illes Balears disrutan d'una rica programació d'activitats de divulgació científica dins del marc de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2010. Un any més, l'Imedea ha volgut oferir al públic general i especialment als habitants d'Esporles, el poble que acull la seva seu, una mostra del coneixement que es genera en aquest centre d'investigació de la Serra de Tramuntana mallorquina.

La Dra. Marta Marcos Moreno (UIB) exposarà aquest dimecres 17 de novembre, a la sala de conferències del Centre Cultural Sa Fàbrica a Esporles, els resultats d'investigació que responen a una de les qüestions més demandades en els últims temps, Quant augmenta el nivell del mar a la Mediterrània i per què?. Per la seva part, el passat dimecres 10 de novembre el Dr. Ramón Rosselló Mora (CSIC) va oferir durant aproximadament una hora una interessant xerrada sobre el paper que els bacteris i altres microorganismes exerceixen en els nostres ecosistemes.

El Ajuntament d'Esporles i l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats col·laboren una vegada més per promoure l'avanç en el coneixement i la cultura científica entre la societat de les Illes Balears.

Les activitats que l'Imedea ofereix en la SCYT 2010 estan patrocinades per la DGRDI del Govern de lEs Illes Balears, FECYT, UCC, UE, MCINN.

L'IMEDEA CONVIDA A TOTS I TOTES A ASSISTIR!


Més informació:

Natalia Martín Antorán
Comunicació i Divulgació Imedea (CSIC-UIB)
971 61 156
natalia.martin @ imedea.uib-csic.és