Comunicació

?El CSIC a les Illes Balears: Ciència en imatges

  • Exposició i presentació d'instituts d'investigació


La Delegació del CSIC en les Illes Balears, presenta els instituts d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) a través de l'exposició "El CSIC en les Illes Balears: Ciència en imatges", organitzada en col·laboració amb l'Obra Social de "La Caixa" i el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).
L'exposició podrà visitar-se en la tercera planta del "CaixaForum Palma", a Palma de Mallorca, durant els dies 29 de novembre al 12 de desembre. Es tracta d'una presentació dels instituts d'investigació del CSIC de les Illes Balears a través de 18 imatges en gran format en les quals es presenten els instituts amb una visió artística i atractiva per al públic; a més, es projectarà un video complementari a l'exposició.
Durant la inauguració, es presentessin les activitats que es realitzen en els instituts del CSIC a les Balears (centres d'investigació mixtos, del CSIC i l'Universitat de li Illes Balears): l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats i l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos.

Més informació:

Carlos Castilla
Coord. Delegació Institucional CSIC Balears

carloscastillaalvarez@gmail.com