Comunicació

Visita a l'IMEDEA de 25 alumnes d'educació infantil del CEIP Gabriel Comas i Ribas d'Esporles

 

 

 

Foto: Els alumnes d'educació infantil del CEIP Gabriel Comas i Ribas pintant les boies (Autora: Charina Cañas)

 

 

Esporles, 23 de març de 2018. Avui ens han visitat 25 alumnes d'educació infantil del CEIP Gabriel Comas i Ribas d'Esporles.

 

 

Els alumnes, de 5 i 6 anys, han participat en el taller «Apadrina una boia oceanogràfica», en què han descobert els instruments que utilitzen els oceanògrafs per observar el mar, i que ha consistit a donar nom a dues boies oceanogràfiques i decorar-les amb pintures.

 

 

Les boies seran llançades al mar més endavant des d'un vaixell oceanogràfic. Un cop al mar, les boies seguiran els corrents marins i es podrà fer el seguiment de la seva posició a través d'una pàgina web.

 

 

El taller ha estat gravat per incloure’l en un vídeo microdocumental, i tots dos (taller i vídeo) s'emmarquen en les activitats de difusió del projecte de recerca del Pla nacional PRE-SWOT, finançat per l'Agència Estatal d'Investigació amb el Fons europeu FEDER i liderat per un grup d’investigadors de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA (UIB-CSIC)) i el Sistema d'Observació Costaner de les Illes Balears (SOCIB).

 

 


Font: IMEDEA (UIB-CSIC)