Comunicació

L'IMEDEA participa a La Nit dels Investigadors 2018 amb l'activitat «Cites ràpides amb científics»

 

 

 

 

Esporles, 13 de setembre de 2018. L'IMEDEA participarà aquest any a La Nit dels Investigadors (que a les Illes Balears coordina la Direcció General d'Innovació i Recerca amb la col·laboració de la Fundació Bit) amb l'activitat «Cites ràpides amb científics», juntament amb el Centre Oceanogràfic de Balears (IEO), l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC (UIB-CSIC)), el Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC UIB), Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i Institut d'Estudis Hispànics en la Modernitat (IEHM).    

 

 

Els investigadors de l'IMEDEA que participaran i els temas de què parlaran són:

 

  • Anna Traveset (Oceanografía y Cambio Global): "La crisis de los polinizadores"
  • Daniel Bachiller: "Tus células te pueden salvar la vida"
  • Jorge Terrados (Ecología Marina): "La plantación de posidonia"
  • Nuria Marbà (Oceanografía y Cambio Global): "Posidonia y cambio climático"

 

 

En aquesta activitat, d'una manera distesa, amena i divertida, es mostren des del punt de vista dels investigadors les diverses cares de la ciència, des de la recerca més pura, passant pel treball tècnic, fins a la relació entre ciència i societat. Durant el breu temps de la cita, els investigadors explicaran les seves experiències en el món científic, quines són les seves investigacions actuals, i respondran als dubtes que els plantegin. Tot això en cinc minuts! Quan soni la campana, els assistents canviaran de taula per conèixer el següent científic.    

 

 

La Nit dels Investigadors (Researchers'Night) és un projecte europeu de divulgació científica promogut per la Comissió Europea dins les Accions Marie Sklodowska-Curie del programa Horitzó 2020, que té lloc simultàniament en més de 250 ciutats europees des de 2005, l'objectiu del qual és acostar la ciència a la societat. Reuneix el públic en general i els investigadors, un cop l'any, l'últim divendres de setembre.        

 

 


 

Activitat: Gratuïta i per a públic general i familiar  

 

Data i Hora: Divendres 28 de setembre en dos torns:

 

  • 1r) De 18:00 a 18:50
  • 2n) De 19:10 a 20:00

 

Lloc: Edifici Sa Riera (UIB) 1r pis (C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma)

 

Places: 

 

 

Participa:

 

 

Organitza: Dirección General d'Innovació i Recerca

 

Col·labora: Fundació Bit i Edifici Sa Riera (UIB)

 

 

 


Fuente: IMEDEA (CSIC-UIB)

Més informació: