Comunicació

Damià Gomis guanya el Premi Pere Prats de Medi Ambient 2018

  • El guardó destaca la tasca d'investigació i divulgació del menorquí

 

 

Foto: Damià Gomis (Autor: DGB)

 

 

 

Esporles, 13 de novembre de 2018. Damià Gomis, doctor en Física i catedràtic de Física de la Terra, ha guanyat el Premi Pere Prats de Medi Ambient 2018 per la seva trajectòria científica destacable en l'àmbit de la investigació de l'ecosistema marí i la seva vinculació amb el clima i, per extensió, amb les expectatives i els possibles efectes del canvi climàtic, amb una projecció internacional present i de futur.

 

 

També és un reconeixement per part de Menorca, l'illa on va néixer, per la seva capacitat divulgativa i educativa adreçada a tot tipus de públic, el seu vessant activista i l’estimació i el respecte per la naturalesa.

 

 

El premi serà lliurat en un acte públic el dissabte, 17 de novembre, a les 19 hores, a la sala d'actes del Molí del Rei, a Maó, seu del GOB. Hi està convidat tothom qui vulgui prendre part en el meritori homenatge.

 

 

El premi anual de la secció insular de Menorca del Grup Ornitològic Balear, Premi Pere Prats de Medi Ambient, té per objecte el reconeixement públic d'aquelles persones, ens o col·lectius que, per la seva trajectòria vital o accions prolongades en el temps, han promogut o desenvolupat fets rellevants a favor dels valors ambientals, socials i culturals de Menorca, i, concretament, a favor de l’equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la natura. El premi està pensat per reconèixer trajectòries vitals o projectes de llarga durada que hagin tingut incidència en la millora de la relació entre la nostra espècie i el medi ambient de Menorca