Communication

Conferència: “El món perdut de les Pitiüses: una història personal sobre la paleontologia a Eivissa i Formentera”, a càrrec del Dr. Josep Antoni Alcover i Enric Torres-Roig

 

 

 

 

 

Esporles, 8 gener 2019.  Avui dimarts 8 de gener tindrà lloc la conferència 'El món perdut de les Pitiüses: una història personal sobre la paleontologia a Eivissa i Formentera' a càrrec del Dr. Josep Antoni Alcover i Enric Torres-Roig.

 

 

A partir de la història de les exploracions paleontològiques realitzades el segle passat a les Pitiüses, la conferència repassarà quin era, d'on venia, i com va evolucionar la fauna vertebrada que habitava Eivissa i Formentera abans que hi arribessin els humans.

 

 

Un segle d'exploracions, cinc milions d'anys de naturalesa salvatge, i quatre mil tres-cents anys d'impacte humà. A més, es presentaran algunes de les descobertes més recents sobre aquesta singular fauna.

 

 

La presentació està disponible en obert a: El món perdut de les Pitiüses: una història personal sobre la paleontologia a Eivissa i Formentera (RearchGate)

 

 


 

Data i hora: Dimarts 8 de gener de 2019, 20:00 hores.
 

 

Lloc: Museu Monogràfic de Puig des Molins. Via Romana, 31. Eivissa

 

 


Font: IMEDEA (UIB-CSIC)

Més informació: