Comunicació

Primera trobada d'Agustina Vilaret amb representants de l'IMEDEA

 

 

Foto: (De izq. a dcha.): Guillermo Vizoso, Agustina Vilaret, Jorge Terrados y  Pep Lluis Pons

 

 

Esporles, 25 de julio de 2019: La titular de la Secretaria Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, s'ha reunit avui matí amb representants de l'IMEDEA. La trobada ha tengut lloc a la seu d'aquest institut, centre mixte de recerca entre el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

 

 

A la reunió, que ha servit com a primer contacte entre els representants del Secretariat i l'Institut, han assistit, per part  del Govern, a més de Vilaret, el director general d’Universitat i Recerca, Pep Lluís Pons i en representació de l’IMEDEA, el seu director, Jorge Terrados, i el vicedirector tècnic, Guillermo Vizoso.

 

 

Agustina Vilaret ha volgut posar en valor el paper dels investigadors i la qualitat d’institucions com l’IMEDEA, capdavanteres en el panorama estatal. Així mateix ha afirmat que «la seva tasca és fonamental per conèixer i preservar els ecosistemes en unes illes mediambientalment sensibles com les nostres». Ambdues bandes s’han emplaçat a trobar-se d’aquí unes setmanes per estudiar vies de col·laboració que vagin més enllà de les actuals.

 

 

La titular de la Secretaría Autonómica de Universidad, Investigación y Política Lingüística, Agustina Vilaret, se ha reunido esta mañana con representantes del IMEDEA. El encuentro ha tenido lugar en la sede de este instituto, centro mixto de investigación entre el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) y la Universidad de las Islas Baleares (UIB).

 

 


 

Font: IMEDEA (UIB-CSIC) y GOIB

Més informació: