Comunicació

La investigadora de l'IMEDEA Ananda Pascual, membre del nou Comitè d'Ètica del CSIC

 

 

Foto: Ananda Pascual (Autora: Rosa Rodríguez)

 

 

Esporles, 6 de juliol de 2020. La investigadora de l'IMEDEA Ananda Pascual, experta en oceanografia física, ha estat nomenada membre del nou Comitè d'Ètica del CSIC, amb el genetista Lluís Montoliu com a president i la investigadora Carme Torras, experta en robòtica i intel·ligència artificial, com a vicepresidenta.

 

 

El Comitè d'Ètica del CSIC és un òrgan col·legiat de suport a la presidència i al consell rector, de naturalesa consultiva i caràcter permanent. Des de 2013, aquest comitè va ser formalment reconegut com a òrgan habilitat per a l'avaluació de projectes d'experimentació animal.

 

 

Les seves funcions, atribuïdes a l'Estatut de l'Agència Estatal CSIC, són les de reflexionar, emetre informes i formular recomanacions sobre els principis ètics i deontològics relatius a l'activitat investigadora. Així mateix, com a avaluadora dels aspectes ètics de la recerca que es duu a terme en el marc del CSIC, exerceix una important tasca de seguiment i control de les garanties que demana l'exercici de la investigació científica.

 

 

La composició d'aquest comitè és heterogènia i interdisciplinària, està constituït per una pluralitat de membres, alguns dels quals són aliens al CSIC, amb formació acadèmica molt diversa (medicina, filosofia, biologia, química, física, recursos naturals...).  
 

 

 

El Consell de Mallorca reconoce las colecciones del Imedea y la finca de Alfàbia como museográficas

La Comisión Técnica Insular de Museos del Consell de Mallorca ha aprobado este martes el reconocimiento como colecciones museográficas los fondos del Instituto Mediterráneo de Estudios Avanzados (Imedea), situado en Esporles, y los de la finca de Alfàbia, en Bunyola. Así lo ha comunicado este martes la institución insular en una nota de prensa, en la que ha especificado que ya son diez los museos y las colecciones reconocidos por el Consell y que pueden acceder a las ayudas que convo ...

Leer más: https://www.europapress.es/illes-balears/noticia-consell-mallorca-reconoce-colecciones-imedea-finca-alfabia-museograficas-20200609150907.html

(c) 2020 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.
 


Font: IMEDEA (UIB-CSIC)

Més informació:

Personal relacionat

Departaments relacionats

Grups de recerca relacionats