Comunicació

La investigadora de l'IMEDEA Anna Traveset és l’ecòloga més citada de tot l’Estat

 

 

Foto: Anna Traveset amb l'illa Daphne Major al fons durant l'expedició Galápagos 2017

 

 

Esporles, 4 de novembre de 2020. Anna Traveset Vilaginés, professora d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) a l'IMEDEA (CSIC-UIB) i recentment nomenada representant institucional del CSIC a les Illes Balears, és la primera dona que apareix a la llista de científics ecòlegs més citats al nostre país, i ocupa el vuitè lloc del rànquing que ha avaluat els científics per l'impacte de les cites d’Scopus durant l'any natural únic 2019.

 

 

És, per tant, un dels quaranta ecòlegs espanyols que formen part del 2% dels més citats arreu del món. Un altre investigador de l'IMEDEA de la branca d'ecologia, Daniel Oro, apareix a la quinzena posició d'aquesta classificació.

 

 

Les anàlisis actualitzades que utilitzen cites d’Scopus avaluen els científics per l'impacte de les cites al llarg de la seva carrera fins a final de 2019 i per l'impacte de les cites durant l'any natural únic 2019.

 

 

A més, entre la llista de biòlegs aquàtics més citats trobam la investigadora de l'IMEDEA Beatriz Morales Nin, que apareix com l'onzena científica d'aquesta branca més citada a Espanya. En total, 23 biòlegs aquàtics (biologia marina i hidrobiologia) espanyols figuren entre el 2% d'investigadors d'aquesta branca que són més citats.

 

 


Font: IMEDEA (UIB-CSIC)

Més informació: