aula_cat

La Posidonia a l’aula

El projecte educatiu “La Posidònia oceanica a l’aula” va néixer en 2015 com una col·laboració bilateral entre el CEIP Comas i Ribas i el IMEDEA tots dos situats en el municipi d’Esporles. Avui dia és la branca educativa del projecte de recerca el Bosc Marí de REE.

Els materials didàctics creats en el marc del projecte per algunes de les escoles participants es poden consultar en el següent blog: Posidònia a l’aula , creat pel CEIP Gabriel Comas i Ribas.

En aquest projecte IMEDEA i REE proveeixen d’un aquari amb tot el necessari per a mantenir fragments de rizoma de Posidonia oceanica durant un trimestre. Als centres participants se’ls lliuren fragments de P. oceanica que no compleixen els criteris necessaris per a ser replantats. Els aquaris i els fragments són un recurs educatiu que els centres integren dins del currículum de la forma que els docents implicats considerin més adequada. S’ofereix a cursos entre 5è EPO i 2n Batxillerat. Durant el projecte s’estableix una comunicació setmanal entre els centres educatius i IMEDEA a través del Fòrum contingut en aquesta web.

El projecte s’ofereix anualment a 10 centres educatius de Balears a través de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental Si ets docent i vols més informació, visita la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental.