Equip

Jorge Terrados

Jorge Terrados, investigador principal de l’equip, és Doctor en Ciències Biològiques (1991) i Científic Titular del CSIC des de 2000. És expert en la biologia i ecologia d’angiospermes marines amb més de 87 articles publicats en revistes científiques. En els últims anys ha liderat dos projectes de recerca (Ministeris d’Agricultura i Medi Ambient i de Ciència i Innovació) sobre ecologia de plàntules de Posidonia oceanica i dos contractes de recerca finançats per REE sobre la restauració de prades de P. oceanica. Saber més.

Inés Castejón Silvo

Inés Castejón Silvo és Doctora en Ciències Biològiques (2011) i investigadora fos de conveni en IMEDEA des de 2017. Experta en tècniques de restauració de Posidònia oceanica amb plàntules i fragments de rizoma i funcionament de praderies d’angiospermes marines. Saber més.

Laura Guerrero Meseguer

Laura Guerrero Meseguer és doctora en Biodiversitat i Gestió Ambiental (2018) i Investigadora Postdoctoral María Zambrano. És experta en ecologia i reproducció sexual de prades marines i la seva línia de recerca principal se centra en l’estudi d’efectes ambientals i antropogènics en l’ecofisiologia de llavors i plàntules. Saber més.

María Rubio Bernal

María Rubio Bernal és tècnica superior d’activitats tècniques i professionals en el projecte Bosc Marí de REE. Les seves tasques comprenen l’organització i execució de campanyes de camp i el desenvolupament de protocols de caracterització morfològica de fragments i d’identificació de fauna en laboratori.

Julia Castro Fernández-Pacheco

Julia Castro Fernández-Pacheco és investigadora predoctoral, contractada FPU des d’octubre de 2020, amb el projecte “Qualitat dels hàbitats costaners mediterranis formats per macrófits marins com a àrees de reclutament per a les comunitats de peixos”. Saber més.

Clara Mecinas

Clara Mecinas Martínez és estudiant del Màster d’Ecologia Marina de la UIB i du a terme el seu projecte de TFM “Avaluació de la recuperació del funcionament de l’ecosistema en una prada de Posidonia oceanica en restauració: Hàbitat per a epifauna

Xi Wen Wang

Xiwen Wang és estudiant del grau de Biologia en la UIB i desenvolupa les seves pràctiques externes amb nosaltres aprenent tècniques per a la determinació del contingut en nutrients en plantes.

Antics col·laboradors i estudiants

Jose Martínez Cedeira

José Martínez Cedeira. Biòleg i bussejador professional. Des de 2001 ha estat treballat en diversos projectes dirigits a l’estudi del medi marí. Especialista en el monitoratge i conservació de mamífers marins i en l’estudi de les interaccions cetacis-pesca. Té més de 25 articles en revistes científiques i més de 120 comunicacions en congressos. L’any 2021 ha format part, com a tècnic superior, del projecte Bosc Marí de REE, participant en l’organització i execució de les campanyes de camp.

Júlia Garcia Colome

Júlia Garcia Colomé. Estudiant de Màster en Oceanografia i Gestió del Medi marí de la Universitat de Barcelona i Universitat Politècnica de Catalunya, 2020-2021, va realitzar el seu TFM “Avaluació de la recuperació del funcionament de l’ecosistema en una praderia de Posidonia oceanica en restauració: hàbitat per a ictiofauna”

Blanca Jordan Pisa

Blanca Jordan Pisa. Estudiant del grau de Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona, 2020-2021, va fer el seu treball fi de grau (TFG) “Restauració de prada de P. oceanica: resultats a curt termini sobre la recuperació de la funcionalitat de l’hàbitat”.

Marcel Montanyès Solé

Marcel Montanyès Solé. Estudiant de Master of Science in Marine Biological Resources (IMBRSea)(IMBRSea). Ghent University, 2020-2021. Va realitzar el seu TFM “Posidonia oceanica (L.) Delile restoration: study of early signs of epifaunal community recovery”.

Ángela Rodríguez Ruiz

Ángela Rodríguez Ruíz, estudiant del Màster d’Ecologia Marina de la Universitat de les Illes Balears, va realitzar el seu TFM en el curs 2019-2020, “Balanços de carboni i nutrients en fragments trasplantats de Posidonia oceanica (L.) Delile”.

Sofía Ten

Sofía Ten, becària JAE Introducció a la recerca en IMEDEA entre juny i setembre de 2020. Sofia va participar en el treball de camp del projecte Bosc Marí per a donar seguiment a la supervivència i desenvolupament de trasplantaments i mostreig de fauna associada. A més, va contribuir a la caracterització morfològica de trasplantaments, determinació de contingut en fòsfor en teixit vegetal en laboratori.

Albert Rigat

Albert Rigat, estudiant de pràctiques externes de la Universitat de Girona en 2019.

Elena Burgos Juan

Elena Burgos Juan, tècnica superior d’activitats tècniques i professionals en 2019. Mostreig de camp, coordinació d’equip, protocols de laboratori.