#TourOjoInvasoras_Menorca

#TourOjoInvasoras_Menorca

[CAT] Sí, sí, sí, ja estem a punt per embarcar-nos amb el «NIXE»(de Baleària, col·laboradors del projecte) per desembarcar a Menorca.

Preparats i preparades perquè a Menorca també tenim #espècies_invasores!! Mirau si no, aquests mapes. És per això que també volem arribar a cada racó de l’illa i així donar a conèixer aquest fenomen que és la segona causa de pèrdua de biodiversitat mundial.

Sensibilitzar i connectar els diferents sectors socials que gestionen i usen els ecosistemes marins balears és una de les metes del nostre projecte. Per això hem preparat una sèrie d’activitats dirigides a diferents públics al llarg dels dies que serem de #TourOjoInvasoras_Menorca (del dimarts dia 17 al divendres dia 20 de novembre). A més a més aprofitem que és la #Semana_de_la_ciencia, així que: Centre docents de Menorca, animeu-vos a allotjar activitats al vostre centre!

Gràcies a n’Ivan Ramos i Joan Mayol del Servei de protecció d’Espècies de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears que ens ha facilitat el contacte amb els agents locals del medi ambient menorquí, a en David Carrera director i a l’equip de l’OBSAM (Observatori Socioambiental de Menorca) per ser els primers en allotjar les nostres activitats, al Consell Insular de Menorca, al Gob-Menorca per les seves bones idees i feina per la conservació de l’illa, al Club Nàutic de Ciutdadella, al PN de s’Albufera des Grau de Menorca, per facilitar-nos l’allotjament, a la observadora Begoña Begoña Oquiñena, als docents de l’IES Josep Maria Cuadrado i a totes les persones que ens estan facilitant aquest tour.

Més abaix trobareu un calendari d’activitats del #TourOjoInvasoras_Menorca.

[ES] Si, si, si ya estamos a punto para embarcarnos con el «NIXE»(de Baleària, colaboradores del proyecto) para desembarcar en Menorca.

Preparados y preparadas porque en Menorca también tenemos #especies_invasoras!! Mirad si no, estos mapas. Es por eso que queremos llegar a cada rincón de la isla y así dar a conocer este fenómeno, que es la segunda causa de pérdida de biodiversidad mundial.

Sensibilizar y conectar los diferentes sectores sociales que gestionen y usan los ecosistemas marinos baleares es una de les es una de las metas de nuestro proyecto. Para ello hemos preparados una serie de actividades dirigidas a distintos públicos a lo largo de los días que vamos a estar realizando esta campaña divulgativa #TourOjoInvasoras_Menorca (del martes día 17 al viernes 20 de noviembre). Además aprovechamos que es la #Semana_de_la_ciencia, así que ! Centros docentes de Menorca, animaros a alojar actividades en vuestro centro.

PROGRAMA DE ACTIVIDADES DEL 17-20 DE NOVIEMBRE 2015 *

(Esta información puede estar sujeta a modificaciones. Os mantendremos al tanto de cualquier novedad a través de todos nuestros canales de comunicación)

–> Formación de Formadores ‘Ojo Invasoras’ 18/11/2015

–> Charla/taller sobre especies invasoras marinas 18/11/2015

–> Charla/taller sobre especies invasoras marinas 19/11/2015

–> Actividad educativa para IES sobre especies invasoras marinas 20/11/2015