Comunicació

IMEDEA (CSIC-UIB) i UIB organitzen la XII Reunió Ibèrica sobre Microalgues Nocives i Biotoxines

  • El fòrum de la Xarxa Ibèrica d’Algues Tòxiques i Biotoxines (REDIBAL) reunirà a Palma investigadors d’Espanya i Portugal

Mallorca, 17 de octubre de 2013. El Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears i l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB) organitzen la XII Reunió Ibèrica sobre Microalgues Nocives i Biotoxines, que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’octubre a Palma.

La XII Reunió Ibèrica sobre Microalgues Nocives i Biotoxines és un fòrum vinculat a la Xarxa Ibèrica sobre Microalgues Nocives i Biotoxines que aplega investigadors d’Espanya i Portugal amb l’objectiu de promoure l’intercanvi de coneixements i experiències en l’àmbit de la detecció i mitigació de les algues nocives.

Les proliferacions de microalgues nocives són un repte per a la gestió dels recursos aquàtics i són considerades un problema de primera magnitud en les regions amb una important activitat dels sectors pesquer i turístic, ja que poden produir diversos composts químics que poden ser tòxics per a la fauna i per a l’home a través de la cadena alimentària.

---------------------
Enllaç al programa

---------------------
Font:
Servei de Comunicació UIB.