I Simposi sobre Sistemes Costers al CaixaForum de Palma (2 i 3 de novembre)

13/10/2022

 

Els propers 2 i 3 de novembre, l'IMEDEA celebra un simposi dedicat a promoure l'intercanvi interdisciplinari de coneixements i idees per millorar la comprensió del funcionament dels sistemes costaners i insulars, així com a identificar els diferents impulsors del canvi global a la interfície terra-mar i abordar-ne les possibles solucions.

L'esdeveniment tindrà lloc al CaixaForum de Palma els dies 2 i 3 de novembre, de 9.00 a 17.00. El dia 4 de novembre, els ponents faran una visita a l'IMEDEA.

L'entrada és gratuïta, tot i que cal inscripció prèvia que es pot fer a través d'aquest enllaç (fins al 28 d'octubre).

Descarrega el programa

 

Resum: Els reptes del canvi global són enormes i afecten tots els sectors ambientals. Per poder comprendre i anticipar la resposta dels sistemes costaners i insulars davant dels impactes generats pel canvi global a la Mediterrània, cal una posada en comú i interdisciplinar dels coneixements i avenços en la interfície terra-mar dins de la comunitat científica .
Per tal de fomentar l'intercanvi de coneixements científics, la posada en marxa d'iniciatives comunes i d'estrènyer els vincles amb institucions d'avantguarda, l'IMEDEA proposa l'organització d'una trobada on compartir coneixements i generar sinèrgies en un entorn científic internacional amb per augmentar el coneixement i desenvolupar la capacitat de la investigació sobre això.
Aquesta trobada es durà a terme del 2 al 4 de novembre del 2022 a Mallorca i comptarà amb la participació de científics de llarga trajectòria que treballen en camps com l'ecologia, l'oceanografia, la física o l'enginyeria.