Workshop Introductori a l'Anàlisi de Captura-recaptura

24/08/2023

Obert el termini d'inscripció per a un Workshop d'introducció a l'anàlisi de captura-recaptura ofert per la unitat de Demografia Animal i Ecologia de l'IMEDEA.

Aquest curs introductori, que tindrà lloc entre els dies 27 de novembre i 1 de desembre a les instal·lacions de l'IMEDEA a Esporles, té com a objectiu introduir els estudiants, investigadors i gestors ambientals a la teoria i els aspectes pràctics de l'anàlisi de les dades de captura-marca-recaptura i recuperació per estimar les probabilitats de supervivència, reclutament i dispersió.

El curs es basa en classes teòriques així com sessions pràctiques amb dades reals i simulades.

Les diferents conferències que componen el Workshop seran presentades pel Dr. G. Tavecchia, Dr. A. Sanz-Aguilar, Dr. Andreu Rotger i investigadors del grup.

En addició, investigadors convidats participaran en les classes pràctiques i teòriques.

Totes les ponències i el material del curs seran en anglès.

El curs tindrà lloc entre els dies 27 de novembre i 1 de desembre a les instal·lacions de l'IMEDEA

Foto: Alimoche adulto (Autor: Jordi Bas)

A qui va dirigit aquest curs?


Aquest curs introductori sobre tècniques de captura-marca-recaptura s'adreça a aquells estudiants de doctorat, postdoctorats, investigadors i gestors ambientals disposats a abordar aquest camp en constant evolució. L'anàlisi de dades individuals s'està expandint ràpidament als estudis ecològics i tant les estadístiques com els ecologistes de poblacions estan treballant junts adaptant el marc analític per respondre de manera més adequada a preguntes ecològiques.


Què necessito per poder accedir a aquest curs?


Per poder realitzar aquest curs introductori no calen coneixements previs sobre anàlisi de captura-marca-recaptura o captura-marca-recuperació.
 

Incripcions abans del 15 d'octubre a través d'email a l'adreça g.tavecchia-at-uib.es amb el vostre nom, cognom i un breu resum del vostre treball.

 

DATA: 27 novembre - 1 decembre 2023

LLOC: Instituto Mediterráneo de Estudios Avanzados (IMEDEA), Carrer Miquel Marquès 21, Esporles (Mallorca)

PROFESSORS:

  • Dr. G. Tavecchia (IMEDEA)
  • Dra. A. Sanz (IMEDEA)
  • Dr.Andreu Rotger (IMEDEA)

INSCRIPCIÓ:

  • Fins 15 d'octubre
  • Places: 20
  • Preu: 380€
  • Informació general i reserves:

Giacomo Tavecchia

g.tavecchia-at-uib.es

Més informació: aquí