Torna el Cicle intern de seminaris a l'IMEDEA - CISI

17/09/2023

 

El proper 22 d'octubre torna el Cicle de Seminaris Intern a IMEDEA (CSII), adreçat a tot el personal del centre. Les presentacions dels seminaris aniran a càrrec, principalment, dels estudiants de doctorat, màster i postdocs júniors, encara que no està tancat a la resta de personal, com a visitants i plantilla.

Els seminaris tindran lloc tots els divendres de 16:00 a 16:30 a la sala de seminaris, de forma presencial. Després, i per acabar la setmana laboral, hi haurà refrescos i cerveses per a tots els assistents.

A través del butlletí diari de l'IMEDEA, donarem a conèixer la programació mensual de manera anticipada i cada setmana anunciarem el seminari corresponent.

Els coordinadors del CSII són Tim Toomey (tim.toomey@uib.es) i Eneko Aspillaga (aspillaga@imedea.uib-csic.es), a qui agraïm la seva disponibilitat.

Us animem a participar i, per això, us demanem que us poseu en contacte amb els coordinadors per fixar una data que us vagi bé i proporcionar un títol i un resum. També una foto, si la voleu incloure a l'anunci. Si algú necessita acreditar la seva assistència ho pot sol·licitar directament als coordinadors.

Esperem que aquesta sigui una oportunitat per conèixer millor la investigació que es fa a l'Institut. També perquè els qui tenen menys experiència incrementin les seves habilitats comunicatives. Per això és important comptar amb l'assistència de tot el personal i us cridem encaridament a la participació.