Alejandro Orfila, investigador del IMEDEA nominat com "Mary Shepard B. Upson Visiting Professor" en la Universitat de Cornell.

10/04/2024

El nostre company Alejandro Orfila, ha resultat nominació com "Mary Shepard B. Upson Visiting Professor" en la Universitat de Cornell.

El programa de professors visitants Mary Shepard B. Upson en la Universitat de Cornell és un programa que brinda l'oportunitat a acadèmics destacats i líders en els seus camps d'estudi per a ensenyar i interactuar amb la comunitat acadèmica de Cornell. Establert en honor a Mary Shepard B. Upson, una destacada filantropa i defensora de l'educació superior, el programa permet que els professors visitants comparteixin la seva experiència i coneixements amb estudiants i col·legues en Cornell.

 

Els professors visitants Mary Shepard B. Upson solen ser seleccionats per la seva excel·lència acadèmica i contribucions significatives en les seves respectives àrees d'especialització. Durant el seu temps en Cornell, imparteixen classes, col·laboren en recerques i participen en activitats acadèmiques per a enriquir l'experiència educativa dels estudiants i enfortir la comunitat acadèmica de la universitat.

 

El programa proporciona una oportunitat inavaluable per a l'intercanvi d'idees i perspectives entre professionals destacats i la comunitat universitària de Cornell, enriquint així l'entorn educatiu i fomentant l'excel·lència acadèmica.

 

Aquesta nominació és un testimoniatge de la seva excel·lència acadèmica i les seves contribucions significatives en el camp de la recerca.

 

Des d'aquí volem felicitar-lo per aquest reconeixement al seu treball.