L'IMEDEA i la UIB organitzen el IV Congrés Ibèric de Sistemàtica Biològica (CISA2018)

10/01/2018

  • El IV Congrés Ibèric de Sistemàtica Biològica (CISA2018) tindrà lloc a Palma del 15 al 17 de gener de 2018
  • Està organitzat per membres del Departament de Biodiversitat Animal i Microbiològica de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, UIB-CSIC) i del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB)

 

 

 

 

Esporles, 10 de gener de 2018. El IV Congrés Ibèric de Sistemàtica Biològica (CISA2018) tindrà lloc a Palma del 15 al 17 de gener de 2018 i està organitzat per membres del Departament de Biodiversitat Animal i Microbiològica de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, UIB-CSIC) i del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

 

 

L'objectiu principal del CISA2018 és presentar una recerca capdavantera en sistemàtica biològica per a la comunitat científica i el públic en general, fomentant la participació de joves investigadors i promovent discussions inspiradores en aquest camp. També s'ha organitzat un atractiu programa d'activitats socials per facilitar converses científiques i no científiques, i per conèixer la ciutat de Palma.

 

 

El CISA2018 té un programa atractiu amb excel·lents oradors plenaris i xerrades i pòsters sobre codis de barres d'ADN, taxonomia i sistemàtica, filogeografia, filogènia i sessions de biologia evolutiva.

 

 

El Congrés CISA 2018 es durà a terme gràcies al finançament de la Direcció General d'Innovació i Recerca de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els fons europeus del programa FEDER.

 

 

Els resums es poden descarregar utilitzant aquest enllaç: BookofAbstracts_CISA2018.

 


El programa del CISA2018 està disponible en línia: IV Iberian Congress of Biological Systematics | CISA2018 Programme

 

 


Més informació: